Microsoft Surface Go disponibila la precomanda

Tableta Microsoft Surface Go a fost lansata oficial astazi si este disponibila la precomanda cu preturi incepand de la 399$ in SUA si anumite tari din Europa. Versiunea de baza este echipata cu 4GB memorie RAM si 64 GB pentru stocare memorie tip eMMC, in timp ce versiunea premium care costa 549$ vine cu 8GB RAM si SSD de 128GB pentru stocare. Ambele vin echipate cu un display de 10 inch, o rezolutie de 1800×1200 (aspect 3:2) si cu un procesor Intel Pentium Gold 4415Y, bazat pe arhitectura Kaby Lake 14nm+. Modemul Qualcomm Snapdragon X16 LTE va asigura viteze de download de pana la 1Gbps si upload pana la 160Mbps. Este prezent un port MicroSD in caz ca memoria interna nu e suficienta, alaturi de un port USB 3.1. Pe spate e prezenta o camera foto de 8Mp, iar pe fata una de 5Mp. Windows 10S vine preinstalat cu posibilitatea de upgrade la versiunea full gratis.

Microsoft a prezentat si accesoriile dedicate tabletei:

  • Surface Pen 100$ 
  • Surface Mobile Mouse 35$ 
  • Surface Go Type Cover 100-135$

Citește mai mult

Facebook si AdWords – cea mai buna cale de a-ti promova business-ul 

Reclamele prin Facebook si AdWords sunt cea mai bună cale prin care să-ți promovezi business-ul ! 

De ceva timp reclamele prin Facebook au început să fie tot mai populare. Alături de ele sunt și cele prin AdWords, care nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Astfel, în cele ce urmează am să-ți prezint câteva dintre beneficiile promovării prin AdWords și Facebook.

  • Compania ta va crește mult mai rapid

Folosind AdWords și Facebook ca și metode de promovare, vei avea parte de o creștere mult mai rapidă pe piață. Clienții fideli vor apărea într-un timp ideal, iar tu vei avea doar de câștigat. Odată ce o persoană va vedea că oferi produse și/sau servicii de calitate, el nu va ezita să mai cumpere de la tine, astfel tu căpătând un client fidel. De la acest client fidel pot veni mai mulți clienți, el promovându-te mai departe către cunoștințele sale.

  • Rezultate mai rapide față de SEO

În comparație cu SEO, Facebook și AdWords îți oferă o creștere mult mai rapidă. Este o alegerea destul de proastă să investești bani în promovarea SEO. SEO este considerat un proiect de lungă durată, iar din această cauză rezultatele promovării prin intermediul său vor apărea târziu.

  • Îți poți alege raza pe care să te promovezi 

AdWords și Facebook sunt alegerile ideale pentru tine, dacă deții un business local. Poți alege chiar tu raza pe care să se facă promovarea, iar costurile acesteia vor fi foarte scăzute. Chiar dacă nu costă mult, rezultatele vor fi remarcabile, deoarece competiția este scăzută.

  • Fi mereu cu un pas în fața competiției

Acesta este încă un motiv în plus pentru care să alegi să-ți promovezi afacerea prin AdWords și Facebook. Dacă ai observat că unul dintre competitorii tăi își face reclamă pe una dintre aceste platforme, atunci trebuie neapărat să-ți faci și tu și chiar mai bine și mai multă. 


De asemenea, Facebook le oferă business-urilor aflate la început un mic avantaj. Platforma a făcut anumite modificări care scad relevanța paginilor deja foarte cunoscute. Astfel, este mult mai ușor pentru cineva nou să crească.

Citește mai mult

Creare site  

Dacă vrei să te orientezi către crearea unui site sau a unui magazin online, CreateWeb24 este soluţia ideală. 

Putem realiza site-uri din orice domeniu, aceste site-uri incluzând de asemenea un modul propriu de administrare din care poţi gestiona în întregime portalul site-ul tău. De asemenea, această interfaţă de administrare este foarte uşor de utilizat şi este foarte uşor customizabilă pentru a se preta solicitărilor tale. Costurile privind realizarea unui portal de depind, de asemenea, de funcţionalităţile şi de complexitatea dorită a site-ului.  

Citește mai mult

Amazon angajează 650 de oameni la București 

Amazon creează 650 de locuri de muncă permanente în București prin inaugurarea Centrului de Dezvoltare și Tehnologie .

Amazon și Amazon Web Services (AWS) inaugurează oficial noul sediu și Centru de Dezvoltare și Tehnologie din București, creând peste 650 de locuri permanente în domeniul tehnologiei cât și în mediul corporate, care se adaugă celor 1000 pe care compania le are deja în România. 

Centrul de dezvoltare va continua să se concentreze pe crearea unor caracteristici noi și inovatoare ale tehnologiei Amazon, incluzând construirea limbajului din spatele dispozitivului Alexa, dar și asupra tehnologiilor cheie care formează fundația AWS.Noul sediu găzduieste un nou Centru de Inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluțiilor lingvistice pentru Alexa, dar și testarea a produselor Alexa, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor. 

Amazon oferă oportunități de carieră pentru ingineri, specialiști în lingvistică, manageri de proiect și manageri de echipă. „Interesul și entuziasmul creat la nivel mondial în jurul Alexa au fost extraordinare, de aceea ne dorim să oferim experiența Alexa unui număr cât mai mare de persoane. 

România ne-a oferit acces la specialiști și ingineri în lingvistică, focusați asupra îmbunătățirii funcției conversaționale a Inteligenței Artificiale” a declarat Rakesh Wanga, Director, Alexa Data Services.

Citește mai mult

În fiecare zi, în Moldova au loc crime cibernetice. 

Mai mulți specialiști afirmă că Republica Moldova are o bună dezvoltare în domeniul tehnologiilor informaționale, dar odată cu această dezvoltare apar și probleme de securitate informațională.

Expertul în domeniul securității informaționale Andrei Rusnac a explicat într-o discuție cât de dezvoltat este domeniul IT în Moldova.El a menționat că în țara noastră domeniul TIC s-a dezvoltat foarte repede, adică în Moldova este internet de calitate înaltă și cu o viteză bună. Dar unde se dezvoltă tehnologiile, acolo apar și aspectele neplăcute. Adică, posibilități reale de comitere a crimelor cibernetice. În Moldova acest lucru se întâmplă în fiecare zi, fiind atacate resurse informaționale. Acest fapt îi obligă pe specialiștii din domeniu să dezvolte tehnologii noi pentru a combate crimele.

Citește mai mult
Încarcă mai multe