Facebook si AdWords – cea mai buna cale de a-ti promova business-ul 

Reclamele prin Facebook si AdWords sunt cea mai bună cale prin care să-ți promovezi business-ul ! 

De ceva timp reclamele prin Facebook au început să fie tot mai populare. Alături de ele sunt și cele prin AdWords, care nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Astfel, în cele ce urmează am să-ți prezint câteva dintre beneficiile promovării prin AdWords și Facebook.

  • Compania ta va crește mult mai rapid

Folosind AdWords și Facebook ca și metode de promovare, vei avea parte de o creștere mult mai rapidă pe piață. Clienții fideli vor apărea într-un timp ideal, iar tu vei avea doar de câștigat. Odată ce o persoană va vedea că oferi produse și/sau servicii de calitate, el nu va ezita să mai cumpere de la tine, astfel tu căpătând un client fidel. De la acest client fidel pot veni mai mulți clienți, el promovându-te mai departe către cunoștințele sale.

  • Rezultate mai rapide față de SEO

În comparație cu SEO, Facebook și AdWords îți oferă o creștere mult mai rapidă. Este o alegerea destul de proastă să investești bani în promovarea SEO. SEO este considerat un proiect de lungă durată, iar din această cauză rezultatele promovării prin intermediul său vor apărea târziu.

  • Îți poți alege raza pe care să te promovezi 

AdWords și Facebook sunt alegerile ideale pentru tine, dacă deții un business local. Poți alege chiar tu raza pe care să se facă promovarea, iar costurile acesteia vor fi foarte scăzute. Chiar dacă nu costă mult, rezultatele vor fi remarcabile, deoarece competiția este scăzută.

  • Fi mereu cu un pas în fața competiției

Acesta este încă un motiv în plus pentru care să alegi să-ți promovezi afacerea prin AdWords și Facebook. Dacă ai observat că unul dintre competitorii tăi își face reclamă pe una dintre aceste platforme, atunci trebuie neapărat să-ți faci și tu și chiar mai bine și mai multă. 


De asemenea, Facebook le oferă business-urilor aflate la început un mic avantaj. Platforma a făcut anumite modificări care scad relevanța paginilor deja foarte cunoscute. Astfel, este mult mai ușor pentru cineva nou să crească.

Citește mai mult

Creare site  

Dacă vrei să te orientezi către crearea unui site sau a unui magazin online, CreateWeb24 este soluţia ideală. 

Putem realiza site-uri din orice domeniu, aceste site-uri incluzând de asemenea un modul propriu de administrare din care poţi gestiona în întregime portalul site-ul tău. De asemenea, această interfaţă de administrare este foarte uşor de utilizat şi este foarte uşor customizabilă pentru a se preta solicitărilor tale. Costurile privind realizarea unui portal de depind, de asemenea, de funcţionalităţile şi de complexitatea dorită a site-ului.  

Citește mai mult

Amazon angajează 650 de oameni la București 

Amazon creează 650 de locuri de muncă permanente în București prin inaugurarea Centrului de Dezvoltare și Tehnologie .

Amazon și Amazon Web Services (AWS) inaugurează oficial noul sediu și Centru de Dezvoltare și Tehnologie din București, creând peste 650 de locuri permanente în domeniul tehnologiei cât și în mediul corporate, care se adaugă celor 1000 pe care compania le are deja în România. 

Centrul de dezvoltare va continua să se concentreze pe crearea unor caracteristici noi și inovatoare ale tehnologiei Amazon, incluzând construirea limbajului din spatele dispozitivului Alexa, dar și asupra tehnologiilor cheie care formează fundația AWS.Noul sediu găzduieste un nou Centru de Inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluțiilor lingvistice pentru Alexa, dar și testarea a produselor Alexa, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor. 

Amazon oferă oportunități de carieră pentru ingineri, specialiști în lingvistică, manageri de proiect și manageri de echipă. „Interesul și entuziasmul creat la nivel mondial în jurul Alexa au fost extraordinare, de aceea ne dorim să oferim experiența Alexa unui număr cât mai mare de persoane. 

România ne-a oferit acces la specialiști și ingineri în lingvistică, focusați asupra îmbunătățirii funcției conversaționale a Inteligenței Artificiale” a declarat Rakesh Wanga, Director, Alexa Data Services.

Citește mai mult

În fiecare zi, în Moldova au loc crime cibernetice. 

Mai mulți specialiști afirmă că Republica Moldova are o bună dezvoltare în domeniul tehnologiilor informaționale, dar odată cu această dezvoltare apar și probleme de securitate informațională.

Expertul în domeniul securității informaționale Andrei Rusnac a explicat într-o discuție cât de dezvoltat este domeniul IT în Moldova.El a menționat că în țara noastră domeniul TIC s-a dezvoltat foarte repede, adică în Moldova este internet de calitate înaltă și cu o viteză bună. Dar unde se dezvoltă tehnologiile, acolo apar și aspectele neplăcute. Adică, posibilități reale de comitere a crimelor cibernetice. În Moldova acest lucru se întâmplă în fiecare zi, fiind atacate resurse informaționale. Acest fapt îi obligă pe specialiștii din domeniu să dezvolte tehnologii noi pentru a combate crimele.

Citește mai mult

Vloggerul care riscă închisoare după ce a umilit un cerșetor român  

Unui vlogger din Barcelona i s-a părut amuzant să se filmeze cum oferă doi biscuiți umpluți cu pastă de dinți unui cerșetor român înfometat, iar acum riscă să intre la închisoare. 

Kanghua Ren, în vârstă de 20 de ani, avea un canal de YouTube, cunoscut drept ReSet, cu mai mult de 1,2 milioane de abonați. El avea speranțe să obțină mii de vizualizări pentru farsa lui. Ren s-a filmat cum a înlocuit crema a cinci biscuiți cu pastă de dinți. Ulterior, i-a oferit unui cerșetor român, Gheorghe L., în vârstă de 52 de ani, biscuiții și a filmat întâmplarea, conform The CreateWeb24.Videoclipul a fost între timp șters. În el, Ren spunea: „Poate că am mers puțin cam departe, dar să privim partea bună a lucrurilor: asta o să îl ajute să îsi curețe dinții. Nu cred că s-a mai spălat pe dinți de când a rămas sărac”.Bărbatului i s-a făcut rău și a început să vomite la puțin timp după ce a mâncat biscuiții cu pastă de dinți. „Mi s-a făcut rău după cinci minute și am vomitat”, a povestit bărbatul. 

Autoritățile s-au autosesizat între timp, iar bărbatul le-a transmis că s-a temut pentru viața lui atunci când a aflat de faima lui Ren pe internet. 

Gheorge L. a declarat pentru cotidianul spaniol El Pais că a fost închis în timpul dictaturii ceaușiste și că a petrecut mult timp într-o instituție pentru bolile psihice, dar că nu știe de ce. El a mai explicat că niciodată nu a fost tratat atât de rău pe străzi. 

După ce video-ul a atras nenumărate critici, vloggerul s-a întors la cerșetor să îl întrebe cum îi este. Ren a spus: „Oamenii exagerează cu privire la glumele de pe stradă făcute unui cerșetor, când cu siguranță dacă ar fi făcute unei persoane normale nu ar spune nimic”.Pe măsură ce controversa a luat proporții, Ren și un prieten s-au dus din nou la bărbat, intenționând să stea o noapte alături de el. În acel moment, un martor a sunat la poliție.Vloggerul a șters apoi videoclipul și i-a oferit lui Gheorghe L. 300 de euro, potrivit CreateWeb24. 

Banii i-au fost oferiți pentru a păstra tăcerea și pentru a-i restabili vloggerului imaginea în ochii publicului. Asta nu îl scapă însă de pedeapsă.Ren ar fi încasat 2.180 de euro din publicitate după urcarea videoclipului pe YouTube, conform documentelor oficiale prezentate de El Pais. În cazul în care va fi condamnat, el ar putea sta doi ani în închisoare și să îi plătească victimei daune morale în valoare de 30.000 de euro. 

Citește mai mult
Încarcă mai multe