Înapoi la listă

Facebook si AdWords – cea mai buna cale de a-ti promova business-ul 

Reclamele prin Facebook si AdWords sunt cea mai bună cale prin care să-ți promovezi business-ul ! 

De ceva timp reclamele prin Facebook au început să fie tot mai populare. Alături de ele sunt și cele prin AdWords, care nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Astfel, în cele ce urmează am să-ți prezint câteva dintre beneficiile promovării prin AdWords și Facebook.

  • Compania ta va crește mult mai rapid

Folosind AdWords și Facebook ca și metode de promovare, vei avea parte de o creștere mult mai rapidă pe piață. Clienții fideli vor apărea într-un timp ideal, iar tu vei avea doar de câștigat. Odată ce o persoană va vedea că oferi produse și/sau servicii de calitate, el nu va ezita să mai cumpere de la tine, astfel tu căpătând un client fidel. De la acest client fidel pot veni mai mulți clienți, el promovându-te mai departe către cunoștințele sale.

  • Rezultate mai rapide față de SEO

În comparație cu SEO, Facebook și AdWords îți oferă o creștere mult mai rapidă. Este o alegerea destul de proastă să investești bani în promovarea SEO. SEO este considerat un proiect de lungă durată, iar din această cauză rezultatele promovării prin intermediul său vor apărea târziu.

  • Îți poți alege raza pe care să te promovezi 

AdWords și Facebook sunt alegerile ideale pentru tine, dacă deții un business local. Poți alege chiar tu raza pe care să se facă promovarea, iar costurile acesteia vor fi foarte scăzute. Chiar dacă nu costă mult, rezultatele vor fi remarcabile, deoarece competiția este scăzută.

  • Fi mereu cu un pas în fața competiției

Acesta este încă un motiv în plus pentru care să alegi să-ți promovezi afacerea prin AdWords și Facebook. Dacă ai observat că unul dintre competitorii tăi își face reclamă pe una dintre aceste platforme, atunci trebuie neapărat să-ți faci și tu și chiar mai bine și mai multă. 


De asemenea, Facebook le oferă business-urilor aflate la început un mic avantaj. Platforma a făcut anumite modificări care scad relevanța paginilor deja foarte cunoscute. Astfel, este mult mai ușor pentru cineva nou să crească.