Înapoi la listă

Nokia 8 este disponibil în România ! 

Nokia anunță disponibilitatea smartphone-ului Nokia 8 în România. Cred că au fost mulți care ați așteptat Nokia să vină cu sistem Android. 

Acum aveți ocazia să vă bucurați de acest brand care ne-a marcat istoria telefoniei mobile.Nokia 8 este în acest moment flagship-ul companiei. 

Sunt tare curios ce au reușit să construiască după o bună perioadă de repaus. Nu au renunțat la sticla Zeiss pentru camera foto și au implementat o serie de tehnologii noi inovatoare cum ar fi streaming live pe rețele de socializare utilizând ambele camere simultan. 

Astfel vei putea fi văzut în timp ce arăți și ce vezi în fața ta.Carcasa este construită dintr-un monobloc de aluminiu așa cum se procedează cu smartphone-urile de top. Are o grosime de 4.6 mm pe muchii și 7.3 mm în centru și include peste 40 de etape în producție pentru a ajunge la produsul finit.Procesorul Snapdragon 835, tehnologia de încărcare Qualcomm® Quick ChargeTM 3.0 și tehnologia Audio Nokia OZO sunt cele specificațiile care ies în evidență cel mai mult. Nu în ultimul rând telefonul va veni cu Android stock