Înapoi la listă

Oracle a demonstrat noi oportunități în utilizarea învățării automate în Oracle Management Cloud 

Management Cloud este o soluție cloud complexă și integrată pentru analize IT, securitate și management. Capacitățile sale depășesc cu mult monitorizarea standard, bazată pe analiza logurilor și care ajută doar la identificarea problemelor. Serviciile Oracle Management Cloud detectează amenințările în primele etape și automatizează eliminarea lor în baza politicilor.

Norul de securitate Oracle utilizează jurnalele (logurile) locale și din cloud, colectează date de la mai multe surse, efectuează normalizarea și corelarea evenimentelor, detectează anomaliile. Mecanismele de învățare automată permit recunoașterea comportamentului normal și celui anormal folosind modelele evolutive și ia măsuri prin aplicarea unor politici automate, sau, dacă este necesar, informează și solicită unele acțiuni de la administrator.

Sistemul utilizează o arhitectură de date unificată cu posibilitatea de abonare la surse suplimentare de informații despre amenințări. Analiza comportamentului utilizatorilor și a obiectelor (User and Entity Behaviour Diagnostic Analytics, UEBA) permite urmărirea, rezumarea și analizarea logurilor, utilizând cunoștințe despre obiecte, sisteme, aplicații și conexiuni. Învățarea automată ajută la diagnosticarea tranzacțiilor anormale, de exemplu, prea lungi sau care conțin elemente neobișnuite. 

Corectarea automată, bazată pe luarea deciziilor cu suportul învățării automate, poate fi ajustată în mod corespunzător. De exemplu, la autentificarea utilizatorilor poate fi activată autentificarea multifactorială sau dezactivarea conturilor.

Oracle Management Cloud furnizează analize în timp real, oferind funcția de învățare automată, pentru gestionarea căreia nu trebuie să fii specialist în lucrul cu datele. Oracle Management Cloud oferă o eliminare integrată și automată a amenințărilor, care ajută la excluderea erorilor umane.

Un avantaj important al Oracle Management Cloud este monitorizarea centralizată a infrastructurii, acțiunilor utilizatorilor și operațiilor, iar posibilitățile de învățare automată vă permit să identificați eventualele probleme anticipat și să le eliminați.Informații detaliate despre Oracle Management Cloud pot fi obținute la tel. +373-677-00-611 sau la e-mail office@muk.md.

Despre Grupul de companii MUKGrupul de companii MUK și-a început activitatea în mai 1997. Domeniul principal de activitate al MUK este distribuția de echipamente informatice, software, echipamente periferice și de rețea. MUK oferă o gamă largă de servicii suplimentare pentru dealerii săi, ce permite să vorbim despre MUK ca despre o companie unică care dezvoltă modelul Value Added Distribution (VAD) și vinde produse printr-o rețea de dealeri, care în prezent include peste 1300 de companii partenere din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan și Ucraina.