Carieră 
Описание изображения

Machetator web

 

Ce este machetator web ? 

HTML-de specialitate contabilitate, este specialistul care efectuează paginarea de pagini web. Cu alte cuvinte, el creează HTML șablon pentru website, cu utilizarea de cunoștințe de HTML-cod și toate caracteristicile de stil si grafic design. 

 

HTML este prescurtarea de la Hyper Text Markup Language (engl.) - este un limbaj de markup language, adoptată în World Wide Web pentru crearea și publicarea paginilor web. În consecință, HTML-de specialitate contabilitate, este specialistul care efectuează paginarea de pagini web. Cu alte cuvinte, el creează HTML șablon pentru website, cu utilizarea de cunoștințe de HTML-cod și toate caracteristicile de stil si grafic design. Codul generat la fel trebuie să apară în toate browserele ("cross-браузерность"), ținând cont de diferite rezoluții de monitor 

și numărul de culori.

 

 

Responsabilități :

Cerinţele HTML-Machetator constau în realizarea de concepte și idei ale site-ului, dezvoltat de web designer, sub forma de cod HTML.Trebuie să fii capabil să utilizeze codificarea HTML manual, fără ajutor vizual pentru editori, pentru a oferi maximum de corectitudine cod și minim de greutate.Analiza grafiă de proiectare a site-ului, selecție de modele șablon, feliere grafice sprites, asamblarea HTML șablon.

 

Nivel experiență: 

Cod de calitate, principiu de utilizare, adaptare de design. 

Cod de calitate trebuie să fie bine structurat și să aibă dreptul de semantică perfectarea în conformitate cu regulile de SEO-optimizare.

 

Cunostinte obligatorii: 

Cunoaștere editoarele de text, cu iluminare cod, editoare vizuale (Notepad++, Adobe Dreamweaver), front-end cadrele (seturi de fragmente de cod și biblioteci de clase.ZurbFoundation etc.

HTML-de specialitate contabilitate trebuie să știe în cascadă stil de tabel CSS, deține JavaScript și competențe de bază de web-programare în limbi PHP, Perl sau Java, precum și principalele editoare grafice Photoshop, Fireworks, Gimp.

 

Avantajele aderării la CreateWeb24 

Posibilități nelimitate de creştere în carieră și dezvoltare profesională 

Mediul de lucru este dinamic și prietenos, lipsa birocraţiei care face lucruri mari și mai ușor 

O echipă internațională de profesioniști, deschis pentru schimbul de cunoștințe și bune practici cu tine 

Cursuri profesionale și training motivațional in domeniul IT  

 

Remunerare : 

Nivelul de remunerare se bazează pe volumul de lucru pe care îl efectuați. Dacă faceți față cerințelor clienților noștri, se achită plata pentru proiectul efectuat în mărime de 50% din costul proiectului.

 

Condițiile de muncă : 

Un loc minunat de a lucra la distanţă, de acasă. 

Petreceri corporative, mese și distracții, sport în echipă. 

 

Program de lucru: 

luni-vineri sau full-time .

 

Nu ezitați să ne trimiteți cv-ul, chiar dacă nu sunteți sigur, că îndepliniți toate cerințele de la locul de muncă. Vom analiza și răspunde la toate întrebările dvs, fără nici o excepție. Descarcă, completează cv-ul, atașează și trimite la noi.