Carieră 
Описание изображения

Web designer

 

Ce este web designer ? 

Prin design web (din engleză de la web design) se înțelege în general realizarea de situri web, de la momentul conceperii structurii și interfeței grafice și până la finalizarea programării și introducerea propriu-zisă a datelor care alcătuiesc conținutul sitului - imagini, text, fișiere și alte elemente.


Primul designer web a fost chiar inventatorul www-ului, Tim Berners Lee, care a publicat primul site din istorie în anul 1991. La început siturile nu erau nici pe departe atât de complexe și încărcate grafic cum sunt în prezent, limbajul utilizat - HTML - fiind nu prea puternic și permițând numai o serie limitată de formatări, precum și inserarea de linkuri, pentru a putea "lega" paginile între ele, designul web fiind, de fapt, mai mult "programare" web.

 

 

 

Responsabilități :

Concepere/propuneri UI, UX- Creație și execuție materiale grafice in proiecte web, de branding, packaging- Realizează creații grafice sau adaptări în completarea celor realizate de designer- Branding-uri, Rebranding-uri- Logo-uri, business cards, letterheads, compliment slips, envelope, web banners,favicon - Pregatirea materialelor grafice pentru web si pentru print- Webdesign. Layout-uri în conformitate cu cerintele clientilor .

 

Nivel experiență: 

Junior Position (experienta 0-1 an)Cautam coleg/a talentat/a cu experienta in wireframing, UI si UX pregatit sa creeze valoare pentru fiecare proiect in care se va implica. Ne-ar placea sa ai experienta in prelucrarea de imagini, machete grafice si layout-uri pentru aplicatii web/ mobile si website-uri. 

 

Cunostinte obligatorii: 

Adobe Creative Suite (CS6), Adobe Photoshop, Adobe Flash, Ilustrator, CSS si CSS3, HTML si engleza la nivel mediu.

 

Avantajele aderării la CreateWeb24 

Posibilități nelimitate de creştere în carieră și dezvoltare profesională 

Mediul de lucru este dinamic și prietenos, lipsa birocraţiei care face lucruri mari și mai ușor 

O echipă internațională de profesioniști, deschis pentru schimbul de cunoștințe și bune practici cu tine 

Cursuri profesionale și training motivațional in domeniul IT  

 

Remunerare : 

Nivelul de remunerare se bazează pe volumul de lucru pe care îl efectuați. Dacă faceți față cerințelor clienților noștri, se achită plata pentru proiectul efectuat în mărime de 50% din costul proiectului.

 

Condițiile de muncă : 

Un loc minunat de a lucra la distanţă, de acasă. 

Petreceri corporative, mese și distracții, sport în echipă. 

 

Program de lucru: 

luni-vineri sau full-time .

 

Nu ezitați să ne trimiteți cv-ul, chiar dacă nu sunteți sigur, că îndepliniți toate cerințele de la locul de muncă. Vom analiza și răspunde la toate întrebările dvs, fără nici o excepție. Descarcă, completează cv-ul, atașează și trimite la noi.